Allround Dakdekker Heiloo - HS Dakdekker - ✓ Maak Een Afspraak
 

HS Dakdekker Alkmaar

Uw lokale dakdekker voor al uw dakwerkzaamheden in en om Alkmaar. Wij zijn al meer dan 10 jaar werkzaam door heel Nederland en staan bekend om onze concurrerende tarieven en vakmanschap. Plat dak of pannendak, wij zijn supersnel op locatie om al uw dakwerken op de juiste manier uit te voeren. Kleine reparatie? Lekkage? Complete renovatie? Neem vandaag contact met ons op.

TERUGBEL VERZOEK

  HS DAKDEKKER - Werkzaam in Alkmaar, Heiloo, Heerhugowaard, Castricum, Langedijk en omstrekenBitumen dakdekker nodig?

  Bitumen Dakbedekking

  Bitumen is al lange tijd bekend als een waterdichtings- en bouwmateriaal. Zelfs in de oudheid gebruikten de Assyriërs, Babyloniërs en Sumeriërs het al zo’n 3000 jaar vóór Christus om gebouwen te verzegelen of wegen aan te leggen. Het materiaal dat toen werd gebruikt was natuurlijk bitumen, dat in bepaalde rotsformaties kan worden aangetroffen. Tegenwoordig wordt bitumen geproduceerd in aardolieraffinaderijen waar het ontstaat als bijproduct van de verwerking van aardolie.

  Dakbedekking voor platte daken

  Bitumen is uitermate geschikt als dakbedekking voor op een platte daken zoals veranda’s, dakkapellen, aanbouwen of schuren en garages. Het bitumineuze materiaal (ook wel dakleer genoemd) is geliefd omdat het betaalbaar is, en gemakkelijk over bestaande dakbedekking aangebracht kan worden.

  Opbouw van een bitumineuze dakbedekking

  Bitumen verandert van eigenschappen afhankelijk van de temperatuur. In koude toestand is het zwarte materiaal vast; bij verhitting wordt het eerst taai en elastisch en wordt het tenslotte vloeibaar bij temperaturen van 150 graden Celsius en meer. Daardoor is het bijvoorbeeld geschikt als bindmiddel voor asfalt op wegen of als waterdichtingsmateriaal dat niet alleen op daken maar ook op de buitenmuren van kelders kan worden gebruikt.

  Bescherming tegen UV-straling

  Om het bitumen te beschermen tegen de UV-straling van de zon, worden de bitumenproducten bestrooid met minerale stoffen. Het gebruik van gekleurde mineralen geeft ook de mogelijkheid van een gekleurd ontwerp. Het is ook mogelijk om een beschermende coating op de bitumenproducten aan te brengen. Op die manier bereiken bitumendaken een levensduur van ongeveer twintig jaar.

  Welkom en bedankt dat u onze website bezoekt. Ons team hier bij HS Dakdekkers regio Alkmaar realiseert zich maar al te goed dat het kiezen van het juiste dakdekkersbedrijf om uw werkzaamheden uit te voeren niet gemakkelijk is. Wij begrijpen dat er veel opties op u af komen online en dat dit soms verwarrend en overweldigend kan zijn. Wij zijn een echt unieke dakdekkersbedrijf voor de regio Alkmaar. Wij zullen u altijd vrijblijvend adviseren over de verschillende opties die er voor u beschikbaar zijn. Wij adviseren u ook over de stijl van dakpannen, kleur, daksysteem, accessoires, garanties, en nog veel meer. We hebben een echt gebrek aan communicatie gezien in de dakbedekkingsmarkt in Noord Holland en zijn er trots op dat wij daar verandering in brengen met tevreden en goed geïnformeerde klanten.

  KWALITEIT EN KLANTENSERVICE

  Of het nu gaat om een kleine reparatie of een complete vervanging van uw dak in Alkmaar, Heiloo, Castricum, Langedijk en omstreken, u kunt op HS Dakdekker bouwen. Van begin tot eind werken wij met u samen bij elke stap van het project en houden wij u op de hoogte van onze vorderingen. Onze restauratie- en reparatiediensten voor de regio Heiloo zijn ongeëvenaard. Wij kunnen uw volledige dakbehoeften voor uw residentieel of commercieel eigendom in de regio Heiloo en omgeving (en de rest van Nederland) behandelen.

  ONZE DIENSTVERLENING

  DAK REPARATIE IN ALKMAAR E.O.

  Uw dakbedekking is behoorlijk kwetsbaar, zeker als het al enige jaren op uw dak zit! Een kapot dak zorgt voor veel overlast en kan veel schade aan de rest van uw woning opleveren. Gelukkig kunnen wij in Heiloo snel de dakreparatie voor u uitvoeren. Als dakdekker bij u in de buurt hebben wij veel ervaring met het uitvoeren aan zowel pannen- als platte daken. Of u nu last heeft van daklekkage, of er sprake is van een losse of beschadigde dakpannen, wij voeren de reparatie uit. Ook voor nokvorst reparatie en het vernieuwen van uw nokvorsten zijn onze dakdekkers altijd inzetbaar. Neem geen enkel risico, kies voor betrouwbaarheid en kwaliteit.

  DAKLEKKAGE ALKMAAR EN OMGEVING

  Inwoner van ALkmaar of omgeving? Is er een lekkage aan uw dak ontstaan? Dan wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk op laten lossen door een bekwaam bedrijf om hogere kosten te voorkomen. Het is onverstandig om bij lekkage aan uw dak lang te wachten met het inschakelen van een dakdekker. Het is belangrijk dat een lekkage snel en op een goede manier verholpen wordt. Doe dit nooit zelf, u kunt hier het beste een professioneel en ervaren dakdekkersbedrijf in de regio voor inschakelen. Voor een daklekkage aan zowel platte daken als aan pannendaken in Alkmaar en omgeving is HS Dakdekker uw specialist. Wij hebben speciaal voor daklekkages een spoedservice!

  HS Dakdekkers uit Alkmaar is dagelijks werkzaam in een straal van =/- 20 km vanaf Alkmaar en kan snel bij u op locatie zijn om het lek op te sporen en zo gewenst direct te repareren. Hiervoor kunt u ons het snelste bereiken op ons noodnummer 072 7853033. Een daklekkage komt nooit op een handig moment maar bij HS Dakdekker hoeft u nooit lang te wachten op een oplossing. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

  LEKDETECTIE SERVICE ALKMAAR E.O.

  Helaas is niet altijd meteen duidelijk te zien waar de lekkage aan uw dak zich bevindt. Daarom zijn wij bekend als dé specialist in lekdetectie. Met onze kennis, ervaring en de apparatuur die wij beschikbaar hebben weten wij in bijna alle gevallen de lekkage van uw dak snel te lokaliseren, zonder sloopwerk.

  Wij voeren de volgende lekkage reparaties uit:

  • lekkage plat dak
  • lekkage pannendak
  • lekkage schuin dak
  • lekkage dakkapel
  • lekkage schoorsteen

  Contact

  Heeft u een daklekkage in Alkmaar, Heiloo, Castricum, Langedijk en omstreken? Aarzel dan niet en neem meteen contact met ons op. Als er sprake is van spoed kunt u telefonisch contact met ons opnemen. U krijgt direct iemand van HS Dakdekker aan de telefoon die u kan adviseren en de werkzaamheden kunnen snel ingepland worden. Binnen zeer korte tijd bent u van de problemen verlost.

  Gratis dakinspectie

  HS Dakdekker, gevestigd in Alkmaar, is al meer dan 10 jaar werkzaam in de dakdekkers branche en is werkzaam door heel Nederland bij zowel particulieren als bedrijven. U kunt bij ons terecht voor alle werkzaamheden aan ieder type dak in Heiloo. Onze professionals zullen u begeleiden door het gehele traject en u kunt bij ons altijd aan de bel trekken voor al uw vragen. Maak gebruik van onze gratis dakinspectie.

  We staan voor u klaarVolledige Service

  Dakvernieuwing
  Dakaanleg
  Dakreparatie
  Daklekkage
  Dakonderhoud
  Dakrenovatie
  Gratis Dakinspectie

  Wij reageren direct!Contact

   Neem vandaag contact op voor een Gratis Dakinspectie!

   HS DAKDEKKERDé dakspecialist voor de regio Alkmaar, Heiloo, Castricum, Langedijk en omstreken

   Voor het compleet vernieuwen van uw dak, inclusief zonodig de dakconstructie, bent u hier op het juiste adres.

   1
   Dakonderhoud

   Hoewel een dakreparatie in de meeste gevallen een goede oplossing biedt, is het natuurlijk beter om schade aan uw dak te voorkomen. Wij raden u daarom aan om eens per twee jaar dakonderhoud in uit te laten voeren door HS Dakdekker uit Alkmaar. Wij controleren uw dak dan op (beginnende) slijtage of andere problemen, om een serieuze beschadiging aan uw dak of dakbedekking te voorkomen.

   2
   Plat dak of pannendak

   Wij zijn een dakdekkers bedrijf dat gespecialiseerd is in zowel pannendaken als platte daken. We voorkomen natuurlijk liever herstelwerkzaamheden maar voeren deze natuurlijk graag voor u uit. 24/7 spoedservice. Gratis dakinspectie. De specialist in de regio Alkmaar, Heiloo, Castricum, Langedijk en omstreken.

   3
   Wat kost de reparatie van mijn dak?

   Om de kosten te kunnen bepalen van uw dakreparatie in Alkmaar, Heiloo, Castricum, Langedijk en omstreken doen wij gratis en geheel vrijblijvend een dakinspectie. Aan de hand van wat wij vinden kunnen we de kosten voor u berekenen en uw reparatie desgewenst direct voor u uitvoeren.

   24/7 SPOEDSERVICE
   BETAALBARE OPLOSSINGEN

   Werk aan uw dak? HS Dakdekker staat voor u klaar!

   Werkzaam in de regio Alkmaar, Heiloo, Castricum, Langedijk en omstreken

   Klant Beoordelingen

   Wat onze klanten over ons zeggen

   Zeer tevreden over de geleverde diensten. Probleem snel opgelost en zeker niet duur vergeleken met andere offertes.

   Richard – BUSSUM

   Na een gratis dakinspectie kwam er wat achterstallig onderhoud boven water wat direct opgepakt is. Vriendelijke werklui.

   Mevr. Jorritsen – HILVERSUM

   Ik zou HS Dakdekker zeker aanraden bij bekenden. De heren waren vriendelijk en hadden verstand van zaken. 2 dagen aan mijn lekkage gewerkt en alles is weer als nieuw.

   Femke – NAARDEN

   Nette heren die al de volgende dag bij mij aan de slag konden tegen een zachte prijs. Probleem direct verholpen, wij zijn zeer tevreden.

   A. Biesma – HILVERSUM
   Direct contact? Klik hier om te bellen