HS Dakdekker Bitmuendaken

Uw lokale dakdekker voor al uw dakwerkzaamheden aan bitumendaken in en om Alkmaar. Wij zijn al meer dan 10 jaar werkzaam door heel Nederland en staan bekend om onze concurrerende tarieven en vakmanschap. Kleine reparatie? Daklekkage? Complete renovatie van uw bitumendak? Neem vandaag contact met ons op.

TERUGBEL VERZOEK

  HS DAKDEKKER - Werkzaam in Alkmaar, Heiloo, Heerhugowaard, Castricum, Langedijk en omstrekenBitumen dakdekker nodig?

  Bitumen dakbedekking voor platte daken

  Bitumen is uiterst geschikt als dakbedekking voor platte daken zoals veranda’s, dakkapellen, aanbouwen of schuren en garages. Het bitumineuze materiaal (ook wel dakleer genoemd) is geliefd omdat het budgetvriendelijk is, en gemakkelijk over bestaande dakbedekking kan worden aangelegd.

  Bitumen dakbedekking

  Bitumen staat al eeuwenlang bekend als een waterdichtings- en bouwmateriaal. In de oudheid al gebruikten de Assyriërs, Babyloniërs en Sumeriërs het om gebouwen af te dichten en de aanleg van wegen te bevorderen, zo’n 3000 jaar voor Christus. Het destijds gebruikte materiaal was natuurlijk bitumen, dat in bepaalde rotsformaties kan worden aangetroffen. Vandaag wordt bitumen geproduceerd in petroleumraffinaderijen waar het ontstaat als bijproduct van de verwerking van petroleum.

  De eigenschappen van een bitumineuze dakbedekking

  Bitumen verandert van eigenschappen al naar gelang de temperatuur. In koude toestand is het materiaal vast; bij verhitting wordt het eerst taai en elastisch, en bij temperaturen van 150 graden Celsius en hoger wordt het tenslotte vloeibaar. Dit maakt het bijvoorbeeld geschikt als bindend middel voor asfalt op wegen of als waterdichtingsmateriaal dat niet alleen op daken kan worden gebruikt, maar ook op de buitenwanden van kelderruimten.

  Bescherming tegen UV-straling

  Om het bitumen te beschermen tegen de UV-straling van de zon, worden de bitumenproducten ingestrooid met minerale stoffen. Het gebruik van gekleurde mineralen geeft ook de optie van een gekleurd design. Het is ook mogelijk om een beschermende coating op de bitumenproducten aan te brengen. Op deze wijze bereiken bitumendaken een levensduur van ongeveer twintig jaar.

  Kwaliteit en klantenservice

  Of het nu gaat om een kleine dakreparatie of een complete vervanging van uw bitumendak in Alkmaar, Heiloo, Castricum, Langedijk en omstreken, op HS Dakdekker kunt u vertrouwen. Van begin tot eind denken wij met u mee en houden wij u op de hoogte van onze vorderingen. Onze restauratie- en reparatiediensten voor de omgeving van Heiloo zijn ongeëvenaard. Wij kunnen uw complete dakbedekking verzorgen voor uw woonhuis of bedrijfspand in de omgeving van Heiloo en omstreken (en de rest van Nederland).

  Onze diensten bij HS Dakdekker

  • Dakreparatie
  • Dakrenovatie
  • Dakisolatie
  • Installatie van daken
  • Onderhoud van daken
  • Dakinspectie
  • Alle soorten daken!

  Gratis dakinspectie

  HS Dakdekker, gevestigd in Alkmaar, zit al meer dan 10 jaar in het dakdekkersvak en werkt door heel Nederland voor zowel particulieren als bedrijven. U kunt bij ons terecht voor alle werkzaamheden aan uw bitumen dak in Alkmaar en omgeving. Onze vakmensen begeleiden u door het gehele proces en u kunt ons altijd bellen met al uw vragen. Maak gebruik van onze gratis dakinspectie.

  We staan voor u klaarVolledige Service

  Dakvernieuwing
  Dakaanleg
  Dakreparatie
  Daklekkage
  Dakonderhoud
  Dakrenovatie
  Gratis Dakinspectie

  Wij reageren direct!Contact

   Neem vandaag contact op voor een Gratis Dakinspectie!

   HS DAKDEKKERDé dakspecialist voor de regio Alkmaar, Heiloo, Castricum, Langedijk en omstreken

   Voor het compleet vernieuwen van uw dak, inclusief zonodig de dakconstructie, bent u hier op het juiste adres.

   1
   Dakonderhoud

   Hoewel een dakreparatie in de meeste gevallen een goede oplossing biedt, is het natuurlijk beter om schade aan uw dak te voorkomen. Wij raden u daarom aan om eens per twee jaar dakonderhoud in uit te laten voeren door HS Dakdekker uit Alkmaar. Wij controleren uw dak dan op (beginnende) slijtage of andere problemen, om een serieuze beschadiging aan uw dak of dakbedekking te voorkomen.

   2
   Plat dak of pannendak

   Wij zijn een dakdekkers bedrijf dat gespecialiseerd is in zowel pannendaken als platte daken. We voorkomen natuurlijk liever herstelwerkzaamheden maar voeren deze natuurlijk graag voor u uit. 24/7 spoedservice. Gratis dakinspectie. De specialist in de regio Alkmaar, Heiloo, Castricum, Langedijk en omstreken.

   3
   Wat kost de reparatie van mijn dak?

   Om de kosten te kunnen bepalen van uw dakreparatie in Alkmaar, Heiloo, Castricum, Langedijk en omstreken doen wij gratis en geheel vrijblijvend een dakinspectie. Aan de hand van wat wij vinden kunnen we de kosten voor u berekenen en uw reparatie desgewenst direct voor u uitvoeren.

   24/7 SPOEDSERVICE
   BETAALBARE OPLOSSINGEN

   Werk aan uw dak? HS Dakdekker staat voor u klaar!

   Werkzaam in de regio Alkmaar, Heiloo, Castricum, Langedijk en omstreken

   Klant Beoordelingen

   Wat onze klanten over ons zeggen

   Zeer tevreden over de geleverde diensten. Probleem snel opgelost en zeker niet duur vergeleken met andere offertes.

   Richard - BUSSUM

   Na een gratis dakinspectie kwam er wat achterstallig onderhoud boven water wat direct opgepakt is. Vriendelijke werklui.

   Mevr. Jorritsen - HILVERSUM

   Ik zou HS Dakdekker zeker aanraden bij bekenden. De heren waren vriendelijk en hadden verstand van zaken. 2 dagen aan mijn lekkage gewerkt en alles is weer als nieuw.

   Femke - NAARDEN

   Nette heren die al de volgende dag bij mij aan de slag konden tegen een zachte prijs. Probleem direct verholpen, wij zijn zeer tevreden.

   A. Biesma - HILVERSUM
   Direct contact? Klik hier om te bellen