HS Dakdekker Dakinspectie

Dé betaalbare specialist voor al uw dakwerkzaamheden. Wij zijn al meer dan 10 jaar werkzaam door heel Nederland en staan bekend om onze concurrerende tarieven en vakmanschap.

Gratis Dakinspectie

*Wij bellen u terug om een afspraak te maken. De dakinspectie is geheel kosteloos en zonder verdere verplichtingen.

  HS DAKDEKKER - WERKZAAM DOOR HEEL NEDERLANDDak Inspectie

  Twijfelt u aan de huidige staat van uw dakbedekking? Heeft u uw dak al jaren verwaarloosd? Laat dan een grondige dakinspectie uitvoeren door de dakspecialisten van HS Dakdekker. Door uw dak regelmatig te laten inspecteren (2 x per jaar) door deskundige dakdekkers zorgt u er voor dat gebreken vroegtijdig aan het licht komen. Met als gevolg dat de levensduur van uw dak aanzienlijk kan worden verlengd door tijdig handelen. Wij klimmen uw dak op en zorgen voor een nauwkeurig onderzoek van uw complete dak. Na afloop van de dakinspectie weet u precies wat er wel en niet mankeert aan uw dak.

  Kleine reparaties en onderhoudswerkzaamheden kunnen wij direct voor u uitvoeren. Zo voorkomt u dat er in een later stadium grotere schade of lekkage optreedt. Eventuele grotere gebreken kunnen wij ook voor u herstellen. Uiteraard gaat dit eerst in overleg met u.

  Waar wordt naar gekeken bij een dakinspectie door HS Dakdekker?

  • De staat van de draagconstructie van het dak

  • De wind- en weerbestendigheid van het dak

  • Beschadigingen in dakbedekking, dakpannen en afwerking

  • Losse naden van het dakleer en dakbedekking
  • Algen- en plantengroei

  • De staat van goten en afvoer
  • De afwatering van het dak

  We staan voor u klaarVolledige Service

  Dakvernieuwing
  Dakaanleg
  Dakreparatie
  Daklekkage
  Dakonderhoud
  Dakrenovatie
  Gratis Dakinspectie

  Wij reageren directContact

   SUPERIOR ALL ROUND COMFORT
   Cras dolor integer sapien quisque fringilla vivamus sed lacus id urna facilisis tempus value added activity to beta test.
   USED WITH FLOOR SURFACES
   Arcu et iaculis mollis orci lacus facilisis pede, non euismod arcu ante quis massa facilisis iaculis metus.

   Neem vandaag contact op voor een Gratis Dakinspectie!

   HS DAKDEKKERDé dakspecialist bij u in de regio

   Met een dakinspectie kunt u mogelijke problemen vroegtijdig ontdekken en voorkomt u grotere problemen zoals een daklekkage die hogere kosten met zich meebrengt.

   1
   Dakonderhoud

   Hoewel een dakreparatie in de meeste gevallen een goede oplossing biedt, is het natuurlijk beter om schade aan uw dak te voorkomen. Wij raden u daarom aan om eens per twee jaar dakonderhoud uit te laten voeren door HS Dakdekker. Wij controleren uw dak dan op (beginnende) slijtage of andere problemen, om een serieuze beschadiging aan uw dak of dakbedekking te voorkomen.

   2
   Plat dak of pannendak

   Wij zijn een dakdekkers bedrijf dat gespecialiseerd is in zowel pannendaken als platte daken. We voorkomen natuurlijk liever herstelwerkzaamheden maar voeren deze natuurlijk graag voor u uit. 24/7 spoedservice. Gratis dakinspectie. De specialist in de regio ’t Gooi.

   3
   Wat kost de reparatie van mijn dak?

   Om de kosten te kunnen bepalen van uw dakreparatie doen wij gratis en geheel vrijblijvend een dakinspectie. Aan de hand van wat wij vinden kunnen we de kosten voor u berekenen en uw reparatie desgewenst direct voor u uitvoeren.

   24/7 SPOEDSERVICE
   BETAALBARE OPLOSSINGEN

   Werk aan uw dak? HS Dakdekker staat voor u klaar!

   Klant Beoordelingen

   Wat onze klanten over ons zeggen

   Zeer tevreden over de geleverde diensten. Probleem snel opgelost en zeker niet duur vergeleken met andere offertes.

   Richard - BUSSUM

   Na een gratis dakinspectie kwam er wat achterstallig onderhoud boven water wat direct opgepakt is. Vriendelijke werklui.

   Mevr. Jorritsen - HILVERSUM

   Ik zou HS Dakdekker zeker aanraden bij bekenden. De heren waren vriendelijk en hadden verstand van zaken. 2 dagen aan mijn lekkage gewerkt en alles is weer als nieuw.

   Femke - NAARDEN

   Nette heren die al de volgende dag bij mij aan de slag konden tegen een zachte prijs. Probleem direct verholpen, wij zijn zeer tevreden.

   A. Biesma - HILVERSUM
   Direct contact? Klik hier om te bellen