HS Dakdekker Dakreiniging

Dé betaalbare specialist voor al uw dakwerkzaamheden. Wij zijn al meer dan 10 jaar werkzaam door heel Nederland en staan bekend om onze concurrerende tarieven en vakmanschap.

Gratis Dakinspectie

*Wij bellen u terug om een afspraak te maken. De dakinspectie is geheel kosteloos en zonder verdere verplichtingen.

  HS DAKDEKKER - WERKZAAM DOOR HEEL NEDERLANDDak Reiniging

  Heeft u last van algen, vuil of mos op uw dak? Dan is een dakreiniging uit laten voeren door HS Dakdekker een goede en betaalbare optie. Met het reinigen en/of ontmossen van uw dak verwijderen we al het vuil van uw dakpannen en nokvorsten. Vervuiling aan uw dak vermindert ook de levensduur van uw dak, onderhoud uw dak dus goed.

  Door op tijd uw dak te laten schoonmaken en te laten ontmossen voorkomt u in de loop van de tijd veel schade en kosten. Een mooi schoongemaakt dak is mooier en voorkomt waterindringing. Omdat wij als full service dakerk bedrijf al veel daken hebben gereinigd kunt u rekenen op een mnooi eindresultaat tegen lage kosten.

  Dak impregneren

  U doet er goed aan om uw dakpannen te impregneren. Impregneren van uw dak wil zeggen dat er een heel dun onzichtbaar laagje op en in de dakpannen aan wordt gebracht waardoor uw dak waterafstotend wordt.

  Voordelen impregneren dakpannen

  Het impregneren van uw dakpannen heeft vele voordelen:

  • Dakpannen worden minder snel vochtig
  • Impregneren voorkomt vorstschade en afschilferen
  • Impregneren voorkomt verkleuring en vervuiling
  • Uw dak krijgt minder snel last van mos, algen en schimmels
  • Impregneren voorkomt atmosferische vervuiling
  • Uw dakpannen zullen dus langer meegaan!

  We staan voor u klaarVolledige Service

  Dakvernieuwing
  Dakaanleg
  Dakreparatie
  Daklekkage
  Dakonderhoud
  Dakrenovatie
  Gratis Dakinspectie

  Wij reageren directContact

   Neem vandaag contact op voor een Gratis Dakinspectie!

   HS DAKDEKKERDé dakspecialist bij u in de regio

   Door op tijd uw dak te laten reinigen en te laten ontmossen voorkomt u in de loop van de tijd veel schade en kosten. Een mooi schoongemaakt dak is mooier en voorkomt waterindringing.

   1
   Dakonderhoud

   Hoewel een dakreparatie in de meeste gevallen een goede oplossing biedt, is het natuurlijk beter om schade aan uw dak te voorkomen. Wij raden u daarom aan om eens per twee jaar dakonderhoud uit te laten voeren door HS Dakdekker. Wij controleren uw dak dan op (beginnende) slijtage of andere problemen, om een serieuze beschadiging aan uw dak of dakbedekking te voorkomen.

   2
   Plat dak of pannendak

   Wij zijn een dakdekkers bedrijf dat gespecialiseerd is in zowel pannendaken als platte daken. We voorkomen natuurlijk liever herstelwerkzaamheden maar voeren deze natuurlijk graag voor u uit. 24/7 spoedservice. Gratis dakinspectie. Dakwerzaamheden door heel Nederland.

   3
   Wat kost de reparatie van mijn dak?

   Om de kosten te kunnen bepalen van uw dakreparatie doen wij gratis en geheel vrijblijvend een dakinspectie. Aan de hand van wat wij vinden kunnen we de kosten voor u berekenen en uw reparatie desgewenst direct voor u uitvoeren.

   24/7 SPOEDSERVICE
   BETAALBARE OPLOSSINGEN

   Werk aan uw dak? HS Dakdekker staat voor u klaar!

   Klant Beoordelingen

   Wat onze klanten over ons zeggen

   Zeer tevreden over de geleverde diensten. Probleem snel opgelost en zeker niet duur vergeleken met andere offertes.

   Richard - BUSSUM

   Na een gratis dakinspectie kwam er wat achterstallig onderhoud boven water wat direct opgepakt is. Vriendelijke werklui.

   Mevr. Jorritsen - HILVERSUM

   Ik zou HS Dakdekker zeker aanraden bij bekenden. De heren waren vriendelijk en hadden verstand van zaken. 2 dagen aan mijn lekkage gewerkt en alles is weer als nieuw.

   Femke - NAARDEN

   Nette heren die al de volgende dag bij mij aan de slag konden tegen een zachte prijs. Probleem direct verholpen, wij zijn zeer tevreden.

   A. Biesma - HILVERSUM
   Direct contact? Klik hier om te bellen