HS Dakdekker Dakvernieuwing

Dé betaalbare specialist voor al uw dakwerkzaamheden. Wij zijn al meer dan 10 jaar werkzaam door heel Nederland en staan bekend om onze concurrerende tarieven en vamanschap.

Gratis Dakinspectie

*Wij bellen u terug om een afspraak te maken. De dakinspectie is geheel kosteloos en zonder verdere verplichtingen.

  HS DAKDEKKER - WERKZAAM DOOR HEEL NEDERLANDDak Vernieuwing

  Heeft u net een huis gekocht en moet er een nieuw dak geplaatst worden? Of is het dak van uw huidige woning aan vervanging toe? Voor het compleet vernieuwen van uw dak, inclusief zonodig de dakconstructie, bent u bij HS Dakdekker op het juiste adres. Een dakdekker kan enkel een volledig realistisch kostenplaatje opstellen voor het plaatsen van een nieuw dak wanneer hij het project heeft gezien. Wij komen dan ook graag geheel kosteloos bij u langs voor een dakinspectie om te beoordelen wat er moet gebeuren.

  Dakpannen

  Dakpannen vormen al tientallen jarenlang een betrouwbare vorm van dakbedekking voor schuine daken. Dit is niet voor niks, de prijs-kwaliteitverhouding is namelijk erg goed. Dakpannen zijn, in vergelijking tot andere soorten dakbedekking, niet duur en hebben een lange levensduur die kan oplopen tot wel 100 jaar.  Bent u van plan om een verse laag dakpannen te laten leggen op uw dak? Neem dan contact op met HS Dakdekker.

  Bitumen dakbedekking

  Bitumen dakbedekking, ook wel bekend als dakleer, wordt heel veel gebruikt. Bitumen dakbedekking wordt in rollen geleverd en uitgerold over een houten dakconstructie. Alle randen worden met een brander dichtgesmolten zodat het dak volledig waterdicht is. Onze dakdekkers hebben jarenlang ervaring met het succesvol aanleggen van bitumen dakbedekking en het dichtmaken van de randen. Onze ervaren dakdekkers kunnen een bitumen dak snel en professioneel plaatsen en er hoeft geen sloop van het bestaande dak aan te pas te komen.

  Bitumen dakbedekking is zo populair omdat de dakbedekking:

  • flexibel is;
  • sterk is;
  • bijzonder waterbestendig gemaakt kan worden.

  Vergunningen

  Een punt om voorafgaand aan het vervangen van uw dak bij stil te staan is het aanvragen van een vergunning. U dient een vergunning aan te vragen voor het plaatsen van een nieuw dak wanneer:

  • er een uitbreiding in de hoogte, breedte of dikte van de woning plaatsvindt;
  • de draagconstructie van het dak wordt aangepast.

  We staan voor u klaarVolledige Service

  Dakvernieuwing
  Dakaanleg
  Dakreparatie
  Daklekkage
  Dakonderhoud
  Dakrenovatie
  Gratis Dakinspectie

  Wij reageren direct!Contact

   Neem vandaag contact op voor een Gratis Dakinspectie!

   HS DAKDEKKERDé dakspecialist bij u in de regio

   Voor het compleet vernieuwen van uw dak, inclusief zonodig de dakconstructie, bent u hier op het juiste adres.

   1
   Dakonderhoud

   Hoewel een dakreparatie in de meeste gevallen een goede oplossing biedt, is het natuurlijk beter om schade aan uw dak te voorkomen. Wij raden u daarom aan om eens per twee jaar dakonderhoud uit te laten voeren door HS Dakdekker. Wij controleren uw dak dan op (beginnende) slijtage of andere problemen, om een serieuze beschadiging aan uw dak of dakbedekking te voorkomen.

   2
   Plat dak of pannendak

   Wij zijn een dakdekkers bedrijf dat gespecialiseerd is in zowel pannendaken als platte daken. We voorkomen natuurlijk liever herstelwerkzaamheden maar voeren deze natuurlijk graag voor u uit. 24/7 spoedservice. Gratis dakinspectie. De specialist in de regio ’t Gooi.

   3
   Wat kost de reparatie van mijn dak?

   Om de kosten te kunnen bepalen van uw dakreparatie doen wij gratis en geheel vrijblijvend een dakinspectie. Aan de hand van wat wij vinden kunnen we de kosten voor u berekenen en uw reparatie desgewenst direct voor u uitvoeren.

   24/7 SPOEDSERVICE
   BETAALBARE OPLOSSINGEN

   Werk aan uw dak? HS Dakdekker staat voor u klaar!

   Klant Beoordelingen

   Wat onze klanten over ons zeggen

   Zeer tevreden over de geleverde diensten. Probleem snel opgelost en zeker niet duur vergeleken met andere offertes.

   Richard - BUSSUM

   Na een gratis dakinspectie kwam er wat achterstallig onderhoud boven water wat direct opgepakt is. Vriendelijke werklui.

   Mevr. Jorritsen - HILVERSUM

   Ik zou HS Dakdekker zeker aanraden bij bekenden. De heren waren vriendelijk en hadden verstand van zaken. 2 dagen aan mijn lekkage gewerkt en alles is weer als nieuw.

   Femke - NAARDEN

   Nette heren die al de volgende dag bij mij aan de slag konden tegen een zachte prijs. Probleem direct verholpen, wij zijn zeer tevreden.

   A. Biesma - HILVERSUM
   Direct contact? Klik hier om te bellen