Gratis offerte

Nokvorsten

Jun 16, 2020

Nokvorsten reparatie
Gratis offerte

Nokvorsten reparatie/vervanging nodig?

Het vastzetten en/of vernieuwen van nokvorsten is uitgegroeid tot één van onze specialiteiten. We zijn ons dan ook bewust van de schade die versleten nokvorsten in huis kunnen aanrichten. Vaak zijn lekkages immers het gevolg van een versleten nokvorsten. Als gevolg van natuurlijke invloeden zoals regen, wind, hagel, vogels, schimmels en de aanwezigheid van mossen, kan de afdichting van nokvorsten verslechteren. Met dit probleem krijgen wij bijna iedere dag te maken.

Wij hebben de de mogelijkheid om uw nokvorsten snel te herstellen zonder langdurige en dure reparaties. Hierdoor kunnen wij onze klanten een snelle en efficiënte service bieden. Daarnaast kunnen we onze klanten nog tal van andere dakdiensten aanbieden.

De nok van het dak

De nok van een dak is het hoogste punt. Het heeft veel functies in een gebouw. Allereerst biedt het bescherming tegen wind en regen. Ten tweede helpt het om lucht naar de zolder te leiden. Ten derde houdt het het dakbedekkingsmateriaal op zijn plaats.

Nokvorsten

De nokvorst is de dakpan die op de nok van het dak te vinden is. Er zijn vele verschillende varianten van deze specifieke dakpan. Vanwege de beschermende functie die de de nokvorsten hebben moeten deze goed aansluiten op de rest van de dakbedekking.

Hoogwaardige afdichtingsmiddelen

Wij gebruiken hoogwaardige afdichtingsmiddelen zoals Flexim en diverse speciale materialen die op de nokvorst kunnen worden aangebracht zonder de dakbaan te beschadigen. Dit is een zeer kosteneffectieve oplossing voor het repareren van nokruggen. Naast nokreparaties kunnen wij ook versleten nokvorsten vervangen. We hebben met succes alle soorten dakreparaties en -vernieuwingen uitgevoerd en kunnen u helpen met uw dakreparatiebehoeften.

Nokvorsten reparatie offerte aanvragen?

Wij geven u graag een indicatie voor het repareren danwel vervangen van uw nokvorsten. Bel ons nu op 072 7853033 of e-mail ons op klantenservice@hsdakdekker.nl voor een gratis schatting!

Nokvorsten
Published On: juni 25th, 2022 / Categories: Dakbedekking, Pannendaken /