Gratis offerte
Gratis Dakinspectie Alkmaar2022-11-09T14:21:36+01:00

Gratis Dakinspectie Alkmaar

Twijfelt u aan de huidige staat van uw dakbedekking? Heeft u uw dak al jaren verwaarloosd? Laat dan een grondige dakinspectie uitvoeren door de dakspecialisten van HS Dakdekker Alkmaar.

Dakinspectie – het belang ervan

Bij HS Dakdekker in Alkmaar hebben we talloze daken gezien die gered hadden kunnen worden als ze goed waren geïnspecteerd.

Voorkom dakproblemen

Veel huiseigenaren in Alkmaar zijn terughoudend om hun dak te laten inspecteren, maar de realiteit is dat het veel beter is om problemen te ontdekken voordat ze grote problemen worden.

Daken kunnen jaren en jaren meegaan, dus het is logisch om ervoor te zorgen dat ze zo efficiënt mogelijk werken. Wanneer een dak structurele schade heeft, moet dit onmiddellijk worden gerepareerd.

Wij klimmen uw dak op en zorgen voor een nauwkeurig onderzoek van uw complete dak. Na afloop van de dakinspectie weet u precies wat er wel en niet mankeert aan uw dak.

Gevonden punten direct herstellen?

Kleine reparaties en onderhoudswerkzaamheden kunnen wij direct voor u uitvoeren. Zo voorkomt u dat er in een later stadium grotere schade of lekkage optreedt. Eventuele grotere gebreken kunnen wij ook voor u herstellen. Uiteraard gaat dit eerst in overleg met u.

Waar wordt naar gekeken bij een dakinspectie door HS Dakdekker Alkmaar?

  • De staat van de draagconstructie van het dak
  • De wind- en weerbestendigheid van het dak
  • Beschadigingen in dakbedekking, dakpannen en afwerking
  • Losse naden van het dakleer en dakbedekking
  • Algen- en plantengroei
  • De staat van goten en afvoer
  • De afwatering van het dak
gratis Dakinspectie Aanvragen
Vul het formulier in
óf bel ons direct op
072 7853033
Choose File
Gratis offerte