Gratis offerte
Dakdekker Bergen2022-09-06T10:38:10+02:00

HS Dakdekker Bergen

Uw lokale dakdekker voor al uw dakwerkzaamheden in en om Bergen. Wij zijn al meer dan 10 jaar werkzaam in de regio Bergen en staan bekend om onze concurrerende tarieven en vakmanschap.

Ieder type dak

Plat dak of pannendak, wij zijn supersnel op locatie in Bergen om al uw dakwerken op de juiste manier uit te voeren.

Alle denkbare werkzaamheden

Kleine reparatie? Lekkage? Complete renovatie? Neem vandaag contact met ons op.

Wij adviseren u graag volledig vrijblijvend.

gratis offerte
 • Dakinstallatie

 • Dakrenovatie

 • Dakreparatie

 • Spoeddienst 24/7

 • Gratis Dakinspectie

Inwoner van Bergen of omgeving? Kies voor HS Dakdekker.

072 7853033

Hét Dakdekkersbedrijf voor de regio Bergen en omgeving

Welkom en bedankt voor uw bezoek aan onze website. Ons team hier bij HS Dakdekkers in Bergen begrijpt maar al te goed dat het kiezen van het meest geschikte dakdekkersbedrijf voor het uitvoeren van uw dakwerkzaamheden niet eenvoudig is.

Wij beseffen dat er online veel opties voor u beschikbaar zijn en dat dit soms onoverzichtelijk en overweldigend kan zijn. Van ons krijgt u altijd vrijblijvend advies over de verschillende opties die voor u beschikbaar zijn. Wij verstrekken u ook informatie over de stijl van de dakpannen, de kleur, het daksysteem, de beschikbare accessoires, de garanties, en nog veel meer.

We garanderen dat we uw dakproject op tijd en binnen budget afronden.

Gratis offerte aanvraag

Moet er iets aan uw dak gebeuren?

Start uw 100% gratis offerte aanvraag bij HS Dakdekker.

Gratis offerte
Gratis offerte


Bergen kiest al jaren steevast voor HS Dakdekker.

Gratis offerte aanvraag

Dakpannen vervangen Regio Bergen

Over het algemeen heeft een pannendak een bijzonder lange levensduur, dit neemt niet weg dat net als alle andere onderdelen van uw woning ook uw dak van tijd tot tijd aan een onderhoudsbeurt, reparaties of vervangingen onderworpen moet worden. Zo dienen uw dakpannen vervangen te worden wanneer ze poreus worden en lekkages veroorzaken. Vermoedt u dat uw dakpannen aan vervanging toe zijn? Als u contact opneemt met HS Dakdekker in Bergen, wordt er zo snel mogelijk een dakspecialist naar u toe gestuurd.

Dé specialist voor het vervangen van uw dakpannen in Bergen en omgeving. Al ruim 10 jaar timmeren wij aan de weg in de regio Bergen en daarmee hebben wij een uitstekende reputatie weten op te bouwen. Voor een spoedige uitvoering van al uw dakreparaties staan wij graag voor u klaar. Betaalbare oplossingen voor al uw dakwerkzaamheden aan pannendaken. Wij zijn al meer dan 10 jaar werkzaam door heel Nederland, met name in de regio Bergen, en staan bekend om onze concurrerende tarieven en vakmanschap in meerdere facetten van het dakdekkersvak.

Vraag nu meteen een 100% gratis offerte aan.

gratis offerte aanvraag

En waarom kiezen voor HS Dakdekker

 • Dé scherpste prijs voor dakpannen vervangen
 • Altijd een dakdekker snel ter plaatse in Bergen

 • Kosteloze inspectie van uw dak voorafgaand aan de werkzaamheden

 • Vrijblijvende offerte

 • Gratis dakpanadvies

 • Uitgebreide keuze in dakpannen

Bitumendak specialist regio Bergen

Bitumen is bij uitstek geschikt als dakbedekking voor platte daken zoals veranda’s, dakkapellen, aanbouwen of schuurtjes en garages. Het bitumineuze materiaal (ook wel dakleer genoemd) is zeer populair omdat het prijsvriendelijk is, én eenvoudig over bestaande dakbedekking heen gelegd kan worden.

Wij hebben vele jaren ervaring en weten hoe wij bitumineuze daken moeten repareren en aanleggen. Dus, of u nu een kleine dakreparatie of een complete vervanging van uw bitumineuze dak nodig heeft, wij zijn het bedrijf dat u moet bellen. Onze bitumineuze dakbedekking diensten zijn beschikbaar in de omgeving van Bergen.

Vraag nu meteen een 100% gratis offerte aan.

Onze mensen werken dagelijks aan bitumendaken in de regio Bergen.

gratis offerte aanvraag

Werkzaamheden aan Bitumendaken

 • Bitumen dak vervangen

 • Bitumen dak repareren

 • Bitumendak isoleren

Daklekkage reparatie regio Bergen

Is er een lekkage ontstaan aan uw dak? In dat geval wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk oplossen om hogere kosten te vermijden. Het is dan ook onverstandig om bij lekkage van uw dak lang te wachten met het inschakelen van een dakdekker. Het is namelijk belangrijk dat een lekkage zo snel mogelijk en op de juiste manier wordt verholpen. Ga dit nooit zelf doen, het beste is om een professioneel en ervaren dakdekkersbedrijf in te schakelen. Voor een daklekkage aan zowel platte daken als pannendaken is HS Dakdekker uw vakspecialist. Wij hebben een speciale spoedservice voor daklekkages!

HS Dakdekkers kan snel bij u op locatie zijn om de lekkage te vinden en te verhelpen. Hiervoor kunt u ons het snelst bereiken op ons spoednummer 072 7853033. Een daklekkage komt nooit gelegen, maar bij HS Dakdekkers hoeft u nooit lang te wachten op een oplossing. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Vraag nu meteen een 100% gratis offerte aan.

Onze mensen zijn dagelijks onderweg om daklekkages te verhelpen in de regio Bergen.

gratis offerte aanvraag

Wij voeren de volgende lekkage reparaties uit:

 • Lekkage plat dak

 • Lekkage schuin dak

 • Lekkage dakkapel

 • Lekkage schoorsteen

Lekdetectie door HS Dakdekker

Helaas is niet altijd meteen duidelijk te zien waar de lekkage aan uw dak zich bevindt. Daarom zijn wij bekend als dé specialist in lekdetectie. Met onze kennis, ervaring en de apparatuur die wij beschikbaar hebben weten wij in bijna alle gevallen de lekkage van uw dak snel te lokaliseren, zonder sloopwerk.

Dakisolatie specialist regio Bergen

Een groot deel van de warmte in uw woning gaat verloren via het dak. Door het dak te isoleren reduceert u dit warmteverlies en kunt u gemiddeld 30% op uw energiekosten besparen. Op jaarbasis levert dit al snel een energiebesparing op van honderden euro’s. Dakisolatie is dus de moeite waard en is bovendien een investering die u in een relatief korte periode weer terugverdient.

Vraag nu meteen een 100% gratis offerte aan.

Onze mensen zijn dagelijks onderweg om daken te isoleren in de regio Bergen.

gratis offerte aanvraag

Welke daken isoleren wij?

 • Wij isoleren alle platte daken
 • Wij isoleren alle hellende daken

Dakisolatie advies nodig?

Het is essentieel om de juiste methode en het juiste materiaal te kiezen bij het isoleren van uw dak. Benieuwd hoe u uw dak het beste kunt isoleren? Laat HS Dakdekker in Bergen u adviseren over de juiste isolatiemethode en de beste materialen voor het isoleren van uw dak. Neem contact met ons op en wij helpen u bij het vinden van een goede en betaalbare oplossing.

Dakoplossingen voor iedere Dakwens.

HS Dakdekker is een professioneel dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in dakaanleg, dakreparatie, renovatie en isolatie. Wij zijn deskundige dakdekkers en bieden diverse dakoplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en repareren van daken voor woningen, kantoren en commerciële constructies.

Professionele Dakdekkers

Ons vakmanschap is ongeëvenaard en we zijn erg trots op ons werk. Ons team is ervaren, vakkundig en volledig gekwalificeerd om elk dakbedekkingsprobleem dat u kunt hebben aan te pakken. Of u nu een klein of groot dakbedekkingsproject wilt laten uitvoeren, wij kunnen u helpen. Wij zijn in staat om dakreparaties en dakvervangingen te leveren in heel Bergen en omgeving.

gratis offerte

Start uw 100% gratis offerte aanvraag.

Vertel ons via het formulier uw wensen en wij zullen razendsnel contact met u opnemen.

Team HS Dakdekker

Vul het formulier in
óf bel ons direct op
072 7853033
Choose File