HS Dakdekker Lekkage Reparatie

Dé betaalbare specialist voor al uw dakwerkzaamheden. Wij zijn al meer dan 10 jaar werkzaam door heel Nederland en staan bekend om onze concurrerende tarieven en vamanschap.

Contact Opnemen

*Stel werkzaamheden aan uw dak nooit uit. Uw aanvraag wordt DIRECT in behandeling genomen.

  HS DAKDEKKER - WERKZAAM DOOR HEEL NEDERLANDLekkage aan uw dak?

  Is er een lekkage aan uw dak ontstaan? Dan wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk oplossen om hogere kosten te voorkomen. Het is onverstandig om bij lekkage aan uw dak lang te wachten met het inschakelen van een dakdekker. Het is belangrijk dat een lekkage snel en op een goede manier verholpen wordt. Doe dit nooit zelf, u kunt hier het beste een professioneel en ervaren dakdekkersbedrijf voor inschakelen. Voor een daklekkage aan zowel platte daken als aan pannendaken is HS Dakdekker uw specialist. Wij hebben speciaal voor daklekkages een spoedservice!

  HS Dakdekkers kan snel bij u op locatie zijn om het lek op te sporen en te repareren. Hiervoor kunt u ons het snelste bereiken op ons noodnummer 072 7853033. Een daklekkage komt nooit op een handig moment maar bij HS Dakdekker hoeft u nooit lang te wachten op een oplossing. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

  Lekdetectie door HS Dakdekker

  Helaas is niet altijd meteen duidelijk te zien waar de lekkage aan uw dak zich bevindt. Daarom zijn wij bekend als dé specialist in lekdetectie. Met onze kennis, ervaring en de apparatuur die wij beschikbaar hebben weten wij in bijna alle gevallen de lekkage van uw dak snel te lokaliseren, zonder sloopwerk.

  Wij voeren de volgende lekkage reparaties uit:

  • lekkage plat dak
  • lekkage pannendak
  • lekkage schuin dak
  • lekkage dakkapel
  • lekkage schoorsteen

  Contact

  Heeft u een daklekkage? Aarzel dan niet en neem meteen contact met ons op. Als er sprake is van spoed kunt u telefonisch contact met ons opnemen. U krijgt direct iemand van HD Dakdekker aan de telefoon die u kan adviseren en de werkzaamheden kunnen snel ingepland worden. Binnen zeer korte tijd bent u van de problemen verlost.

  Gratis dakinspectie

  HS Dakdekker is al meer dan 10 jaar werkzaam in de dakdekkers branche en is werkzaam door heel Nederland vij zowel particulieren als bedrijven. U kunt bij ons terecht voor alle werkzaamheden aan ieder type dak. Onze professionals zullen u begeleiden door het gehele traject en u kunt bij ons altijd aan de bel trekken voor al uw vragen. Maak gebruik van onze gratis dakinspectie.

  We staan voor u klaarVolledige Service

  Dakvernieuwing
  Dakaanleg
  Dakreparatie
  Daklekkage
  Dakonderhoud
  Dakrenovatie
  Gratis Dakinspectie

  Wij reageren direct!Contact

   Neem vandaag contact op voor een Gratis Dakinspectie!

   HS DAKDEKKERDé dakspecialist bij u in de regio

   Voor het compleet vernieuwen van uw dak, inclusief zonodig de dakconstructie, bent u hier op het juiste adres.

   1
   Dakonderhoud

   Hoewel een dakreparatie in de meeste gevallen een goede oplossing biedt, is het natuurlijk beter om schade aan uw dak te voorkomen. Wij raden u daarom aan om eens per twee jaar dakonderhoud uit te laten voeren door HS Dakdekker. Wij controleren uw dak dan op (beginnende) slijtage of andere problemen, om een serieuze beschadiging aan uw dak of dakbedekking te voorkomen.

   2
   Plat dak of pannendak

   Wij zijn een dakdekkers bedrijf dat gespecialiseerd is in zowel pannendaken als platte daken. We voorkomen natuurlijk liever herstelwerkzaamheden maar voeren deze natuurlijk graag voor u uit. 24/7 spoedservice. Gratis dakinspectie. De specialist in de regio ’t Gooi.

   3
   Wat kost de reparatie van mijn dak?

   Om de kosten te kunnen bepalen van uw dakreparatie doen wij gratis en geheel vrijblijvend een dakinspectie. Aan de hand van wat wij vinden kunnen we de kosten voor u berekenen en uw reparatie desgewenst direct voor u uitvoeren.

   24/7 SPOEDSERVICE
   BETAALBARE OPLOSSINGEN

   Werk aan uw dak? HS Dakdekker staat voor u klaar!

   Klant Beoordelingen

   Wat onze klanten over ons zeggen

   Zeer tevreden over de geleverde diensten. Probleem snel opgelost en zeker niet duur vergeleken met andere offertes.

   Richard - BUSSUM

   Na een gratis dakinspectie kwam er wat achterstallig onderhoud boven water wat direct opgepakt is. Vriendelijke werklui.

   Mevr. Jorritsen - HILVERSUM

   Ik zou HS Dakdekker zeker aanraden bij bekenden. De heren waren vriendelijk en hadden verstand van zaken. 2 dagen aan mijn lekkage gewerkt en alles is weer als nieuw.

   Femke - NAARDEN

   Nette heren die al de volgende dag bij mij aan de slag konden tegen een zachte prijs. Probleem direct verholpen, wij zijn zeer tevreden.

   A. Biesma - HILVERSUM
   Direct contact? Klik hier om te bellen