HS Dakdekker Nokvorsten

Uw lokale dakdekker voor al uw dakwerkzaamheden in de regio Alkmaar. Wij zijn al meer dan 10 jaar werkzaam en staan bekend om onze concurrerende tarieven en vakmanschap. Plat dak of pannendak, wij zijn supersnel op locatie om al uw dakwerken op de juiste manier uit te voeren. Nokvorsten vervangen? Kleine reparatie? Lekkage? Complete renovatie? Neem vandaag contact met ons op.

TERUGBEL VERZOEK

  HS DAKDEKKER - WERKZAAM IN DE REGIO ALKMAARDakdekker nodig voor uw nokvorsten?

  Wat zijn nokvorsten?

  Onder nokvorsten (of nokpannen) verstaat men de bovenste rij pannen op de nok van het dak. Nokvorsten zijn veelal halfrond en zorgen voor een maximale waterdichtheid van uw pannendak. Deze zogenaamde nokpan verbindt beide zijden van het dak met elkaar en sluit deze netjes af. Dit zorgt voor de perfecte stormvaste, waterdichte afdichting van uw pannendak.

  We hebben de belangrijkste functies van de nokvorsten voor u op een rijtje gezet:

  1. Nokvorsten voorkomen het verschuiven van de dakpannen.
  2. Nokvorsten verstevigen de dakconstructie.
  3. Nokvorsten werken het dak tot in detail af.

  Er zijn nokvorsten in allerlei soorten en formaten, denk aan ballonvorsten, chaperonpannen, en ezelsruggen. Bij deze verschillende soorten horen ook hulpstukken zoals: begin- en eindvorsten, broekstukken of topstukken.

  Wat is Flexim Dakmortel?

  Flexim Dakmortel is dé kant-en-klare dakmortel die sinds jaar en dag wordt gebruikt in de renovatie-, reparatie- en nieuwbouwmarkt voor het eenvoudig vastzetten van dakpannen en nokvorsten op het pannendak

  HS Dakdekker is specialist in het vastzetten danwel vervangen van nokvorsten

  Het vastzetten en/of vernieuwen van nokvorken is uitgegroeid tot één van onze specialiteiten. We zijn ons dan ook bewust van de schade die versleten nokvorken in huis kunnen aanrichten. Vaak zijn lekkages immers het gevolg van een versleten nokvorsten. Met dit probleem krijgen wij bijna iedere dag te maken. Maar ook wanneer er aan de binnenzijde van uw woning nog géén lekkages, sporen van vocht of druppels waarneembaar zijn, dan nog kunnen slechte of defecte nokvorsten voor grote problemen gaan leiden.

  Slechte afdichting van de nokvorsten

  Als gevolg van natuurlijke invloeden zoals regen, wind, hagel, vogels, schimmels en de aanwezigheid van planten, kan de afdichting van nokfriezen verslechteren. Door een verminderde waterdichtheid van uw nok, gaan de dakpannen en het onderdak steeds meer vocht opnemen. Bij wisselende temperaturen is de kans op scheuren of schimmelvorming van de dakpannen aanzienlijk groter. Haarscheurtjes die zich met water of mortel vullen barsten bij een vorstperiode. Door de hoogte is eventuele beschadiging hiervan slecht waarneembaar. Het onderdak – en met name de houten draagconstructie – kan rechtstreeks worden aangetast terwijl u het niet in de gaten heeft.

  Een lekkage bij uw nokvorsten is een euvel dat prompt hersteld dient te worden!

  Onze dienstverlening bij HS Dakdekker

  Contact

  Heeft u een dakwens en bent u inwoner van de regio Alkmaar? Aarzel dan niet en neem meteen contact met ons op. Als er sprake is van spoed kunt u telefonisch contact met ons opnemen. U krijgt direct iemand van HS Dakdekker aan de telefoon die u kan adviseren en de werkzaamheden kunnen snel ingepland worden. Binnen zeer korte tijd bent u van de problemen verlost.

  Gratis dakinspectie

  HS Dakdekker, gevestigd in Alkmaar, is al meer dan 10 jaar werkzaam in de dakdekkers branche en is werkzaam door heel Nederland bij zowel particulieren als bedrijven. U kunt bij ons terecht voor alle werkzaamheden aan ieder type dak in Heiloo. Onze professionals zullen u begeleiden door het gehele traject en u kunt bij ons altijd aan de bel trekken voor al uw vragen. Maak gebruik van onze gratis dakinspectie.

  We staan voor u klaarVolledige Service

  Dakvernieuwing
  Dakaanleg
  Dakreparatie
  Daklekkage
  Dakonderhoud
  Dakrenovatie
  Gratis Dakinspectie

  Wij reageren direct!Contact

   Neem vandaag contact op voor een Gratis Dakinspectie!

   HS DAKDEKKERDé dakspecialist voor de regio Alkmaar

   Voor het compleet vernieuwen van uw dak, inclusief zonodig de dakconstructie, bent u hier op het juiste adres.

   1
   Dakonderhoud

   Hoewel een dakreparatie in de meeste gevallen een goede oplossing biedt, is het natuurlijk beter om schade aan uw dak te voorkomen. Wij raden u daarom aan om eens per twee jaar dakonderhoud  uit te laten voeren door HS Dakdekker uit Alkmaar. Wij controleren uw dak dan op (beginnende) slijtage of andere problemen, om een serieuze beschadiging aan uw dak of dakbedekking te voorkomen.

   2
   Plat dak of pannendak

   Wij zijn een dakdekkers bedrijf dat gespecialiseerd is in zowel pannendaken als platte daken. We voorkomen natuurlijk liever herstelwerkzaamheden maar voeren deze natuurlijk graag voor u uit. 24/7 spoedservice. Gratis dakinspectie. De specialist in de regio Alkmaar.

   3
   Wat kost de reparatie van mijn dak?

   Om de kosten te kunnen bepalen van uw dakreparatie in Alkmaar en omstreken doen wij gratis en geheel vrijblijvend een dakinspectie. Aan de hand van wat wij vinden kunnen we de kosten voor u berekenen en uw reparatie desgewenst direct voor u uitvoeren.

   24/7 SPOEDSERVICE
   BETAALBARE OPLOSSINGEN

   Werk aan uw dak? HS Dakdekker staat voor u klaar!

   Werkzaam in de regio Alkmaar

   Klant Beoordelingen

   Wat onze klanten over ons zeggen

   Zeer tevreden over de geleverde diensten. Probleem snel opgelost en zeker niet duur vergeleken met andere offertes.

   Richard - BUSSUM

   Na een gratis dakinspectie kwam er wat achterstallig onderhoud boven water wat direct opgepakt is. Vriendelijke werklui.

   Mevr. Jorritsen - HILVERSUM

   Ik zou HS Dakdekker zeker aanraden bij bekenden. De heren waren vriendelijk en hadden verstand van zaken. 2 dagen aan mijn lekkage gewerkt en alles is weer als nieuw.

   Femke - NAARDEN

   Nette heren die al de volgende dag bij mij aan de slag konden tegen een zachte prijs. Probleem direct verholpen, wij zijn zeer tevreden.

   A. Biesma - HILVERSUM
   Direct contact? Klik hier om te bellen